Kategori: Teknoloji

Veri Kurtarmada Türkiye’nin Profesyonel İsmi

Türkiye elektronik cihazlar olan bilgisayar, flash bellek, video kameralar, mobil telefonlardan verilerin kaybı nedeniyle mağduriyete uğrayan birçok insan gördü. Bazen çok önemli delillerin yok olmasına kadar giden bu vakalarda veri kurtarma firmalarının ve laboratuvarlarının ihtiyacı çok hissedildi. Yurt dışında hizmet veren bu firmalar ülkemizde henüz bilinmiyordu.

Her Firmaya Güvenmeyin

Önceden bilişim desteği veren bazı firmalar veri kurtarma adı altında eski bilindik yöntemleri kullanarak tamamen amatör bir destek veriyordu. Ancak gelişen teknolojiyle kendini profesyonel bir alana çekmiş durumda. Kırılan aletlerden silinme olaylarına kadar her yerden verileriniz itinayla laboratuvar ortamında titiz bir çalışmayla çekilip size teslim ediliyor. Ülkemizde veri kurtarma kavramını kazandıran firmamız ile laboratuvarlar sayesinde neredeyse çok az kayıp verilmektedir.

Veri Kurtarmada Başarı Oranı

Yüzde doksan beşe kadar başarı gösteren firmamız sizlere veri kurtarma ekibimiz ile destek veriyor. Eskiden kulağımıza gelen duyumlar, artık gerçek oluyor. Silinse dahi titiz bir çalışmayla verilerinizi elinize teslim ediyoruz. Temiz odalarımız ile verileri kurtarıp size anında teslim ediyoruz.

4.9 / 5 ( 10 Değerlendirme )

Son Yazılar

Doğru Banyo Uyumu

Kişilerin evleri için son derece önemli olan doğru banyo uyumu yakalayabilmesi için her şeyin baştan…

12 ay önce

Iqos Sigara Özellikleri

Elektronik sigaraların sağlığa olan bir yararı görüldükçe iqos iluma gibi sigara çeşitlerinin de kullanımı yaygınlaşmış…

1 yıl önce

Yalı Baskı Dış Cephe Kaplama Nasıl Yapılır?

İsmini eski yalı dizaynlarından almış olan yalı baskı dış cephe kaplama normal kaplama mantolama çeşitleri…

1 yıl önce

Belgeli ve Özel Eğitimli Uzman Terapist Hizmeti

Bursa'da yer alan termal Bursa otel mekanları arasında en keyifli ve donanımsal olarak kapasitesi yüksek…

1 yıl önce

İngiltere Vize Ücretleri

İngiltere vize ücretleri, başvuru yapılan vize türüne göre değişiklik göstermektedir. 2022 yılında güncellenen İngiltere vizeleri için…

2 yıl önce

Kaliteden Taviz Vermeyen Ürünler

Mevcut olan her bir ürün kaliteden asla taviz vermez. Arçelik Bursa ürünleri de kaliteli ve…

2 yıl önce