Kategori: İnternet

Belediye Forum Elektronik Belediyecilik

Dijital dünyanın şahlandığı gündelik yaşantımız sürecinde, siyasetin de bu dijital ortamdan nemalanmakta olduğunu görebiliyoruz. En son, belediyelerin canlı yayın ile toplantılarını paylaşıyor olmasına denk gelmiştik. Şimdi ise artık bunun da ötesine geçmiş olan e-belediye anlayışıyla karşı karşıyayız. Dijital ortamda, belediyecilik hizmetlerindeki yeniliklerin takibi, sokaktaki belediyecilik hizmetlerinin internete de taşınması sağlanıyor.

Dijital ortamdaki belediyecilik anlayışını üstlenmiş olan, insanlara yardım taşıyan bu tarz belediye forum platformları, birçok konuda yararlılık sunmayı hedeflemektedir. Öncelikli olarak, çeşitli güncel haberlerin takibi sağlanmaktadır. Güncel haberlerin, özellikle de belediyecilik bünyesinde gerçekleştirilen yeniliklerin takibi sağlanmaktadır. Büyükşehir belediyeleri tarafından getirilen maaşlara zam kararları, şehir içinde meydana gelen kaza haberleri gibi güncel haber takipleri yapılıyor.

Hiçbir siyasi partiye veya ideolojiye bağlı olmadan, sadece halkın yararı için hizmetlerinin başında olan belediye forumu bünyesinde, verimlilik ve yararlılık esastır. İç işleri bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini, mevcut belediyelerin de bilgi dahilinde yürütmekte olan bu tip dijital platformlarda, gündelik hayata ilişkin birçok şeyi bulabiliyorsunuz.

Şu anda Türkiye genelinde, e-belediyecilik kapsamında hizmetlerini sürdürmekte olan, dijital dünyaya ayak uydurmuş olan 5 adet belediye bulunuyor. Bu belediyeler Antalya Döşemealtı-Giresin Yağlıdere-Antalya Manavgat-Ankara Etimesgut- Muğla Marmaris oluyor. Ancak tabii ki diğer büyükşehir belediyeleri için de haberler, güncel yenilikler bulabiliyorsunuz. Bu noktada sitelerin birçok il adına ve ilçe belediyesi adına takip yaptıklarını belirtmek istiyoruz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Doğru Banyo Uyumu

Kişilerin evleri için son derece önemli olan doğru banyo uyumu yakalayabilmesi için her şeyin baştan…

12 ay önce

Iqos Sigara Özellikleri

Elektronik sigaraların sağlığa olan bir yararı görüldükçe iqos iluma gibi sigara çeşitlerinin de kullanımı yaygınlaşmış…

1 yıl önce

Yalı Baskı Dış Cephe Kaplama Nasıl Yapılır?

İsmini eski yalı dizaynlarından almış olan yalı baskı dış cephe kaplama normal kaplama mantolama çeşitleri…

1 yıl önce

Belgeli ve Özel Eğitimli Uzman Terapist Hizmeti

Bursa'da yer alan termal Bursa otel mekanları arasında en keyifli ve donanımsal olarak kapasitesi yüksek…

1 yıl önce

İngiltere Vize Ücretleri

İngiltere vize ücretleri, başvuru yapılan vize türüne göre değişiklik göstermektedir. 2022 yılında güncellenen İngiltere vizeleri için…

2 yıl önce

Kaliteden Taviz Vermeyen Ürünler

Mevcut olan her bir ürün kaliteden asla taviz vermez. Arçelik Bursa ürünleri de kaliteli ve…

2 yıl önce