Kategori: Haber

Ortam Dinleme Cihazı Nedir?

Ortamı dinleme, izleme amacıyla kullanılan ortam dinleme cihazları dinlenecek kişilerden habersiz bir şekilde uygun bölümlere yerleştiriliyor. Özel şirket sırlarını öğrenmeden tutun da özel hayata müdahale etmeye kadar pek çok amaçla kullanılan cihazlar son yılların modası haline gelmiş durumda.

Ortam dinleme cihazları İP ve GSM tabanlı olarak farklı tarzda çalışma mantığına sahiptir. Dünyanın hemen her noktasında her insanın özel hayatına müdahale etmek için yeterli bir cihaz olduğunu belirtebiliriz. Genellikle bir güç kaynağına bağlı olan cihazlar batarya ya da elektrik şebekesi ile çalışır.

Gizli kameralarda da hemen hemen mantık aynıdır. Yine gizli izleme yapabilmek için kurulumu gerçekleştirilen kameralar bir güç kaynağına ihtiyaç duyar. Kurumsal anlamda kullanıldığı gibi özel yaşamda da rahatlıkla kullanılabilir. İş hayatında şirket sahiplerinin çalışan performanslarını değerlendirmek amacıyla masanın üzerine konulmuş bir kalem gizli kamera olabilir. Hemen her türlü ortamda akla gelmeyecek şekillerde insanların karşısına çıkabilecek kapasitede bir ürün. Hediye ürünü görünümünde olabileceği gibi herhangi bir nesnenin içerisine gizlenmiş olarak da karşımıza çıkarabilmekte.

4.9 / 5 ( 8 Değerlendirme )

Son Yazılar

Doğru Banyo Uyumu

Kişilerin evleri için son derece önemli olan doğru banyo uyumu yakalayabilmesi için her şeyin baştan…

12 ay önce

Iqos Sigara Özellikleri

Elektronik sigaraların sağlığa olan bir yararı görüldükçe iqos iluma gibi sigara çeşitlerinin de kullanımı yaygınlaşmış…

1 yıl önce

Yalı Baskı Dış Cephe Kaplama Nasıl Yapılır?

İsmini eski yalı dizaynlarından almış olan yalı baskı dış cephe kaplama normal kaplama mantolama çeşitleri…

1 yıl önce

Belgeli ve Özel Eğitimli Uzman Terapist Hizmeti

Bursa'da yer alan termal Bursa otel mekanları arasında en keyifli ve donanımsal olarak kapasitesi yüksek…

1 yıl önce

İngiltere Vize Ücretleri

İngiltere vize ücretleri, başvuru yapılan vize türüne göre değişiklik göstermektedir. 2022 yılında güncellenen İngiltere vizeleri için…

2 yıl önce

Kaliteden Taviz Vermeyen Ürünler

Mevcut olan her bir ürün kaliteden asla taviz vermez. Arçelik Bursa ürünleri de kaliteli ve…

2 yıl önce